• Zagrebačko dijabetičko društvo, udruga za promicanje zdravlja osoba oboljelih od dijabetesa

Poštovani,

sukladno sa novom Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – „ GDPR“) , koja stupa na snagu 25. svibnja 2018., a kako bismo mogli djelovati u skladu sa GDPR zahtjevima o suglasnosti, obavještavamo Vas da se u našoj bazi podataka nalaze i Vaši osobni podaci.

Osobni podaci koje uređuje i obuhvaća naša Politika privatnosti:

•ime i prezime
•adresa
•adresa e-pošte
•broj telefona, mobitela ili faksa
•osjetljivi podaci

Pojam „osjetljivi podaci” odnosi se na podatke u vezi s vašim zdravljem, koji se upotrebljavaju u svrhu jedinstvene identifikacije. Zagrebačko dijabetičko društvo može upotrebljavati zdravstvene podatke koje ste nam dali kod učlanjenja da bismo vas bolje uslužili i zadovoljili vaše potrebe.

Zaštita osobnih podataka

Zagrebačko dijabetičko društvo štiti vaše osobne podatke, a djelatnice su  obučene o načinu postupanja s takvim podacima u skladu sa zakonom. Prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke u skladu s ovom Politikom privatnosti i odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Našim članovima jamčimo da će se sa svim osobnim podacima postupati kao s povjerljivim informacijama i tajnom.

Osobne podatke prikupljamo u svrhu što učinkovitijeg odgovora na vaše upite, radi osiguranja pružanja edukacije, radi promidžbe naših radionica i Kampova, radi poziva na predavanja, radi statističke obrade podataka u bazi ZDD-a, radi mogućnosti slanja našeg časopisa ZADI i drugih promidžbenih materijala i brošura, radi ProfiSMS-a kojim šaljemo obavijesti, pozive na radionice, predavanja i događanja koje ZDD priređuje.

Davanjem svojih osobnih podataka, poput adrese, adrese e-pošte, broja telefona i mobitela i sl., ujedno dajete svoju izričitu suglasnost da vas ZDD može kontaktirati i obavještavati te time potvrđujete da ste upoznati s Politikom privatnosti.

Imate pravo povući Vaš pristanak u bilo kojem trenutku. Do momenta povlačenja Vašeg pristanka, obrada je zakonita.

Molimo Vas, ukoliko želite povući Vaš pristanak, to možete učiniti slanjem e-mail poruke na adresu odjava.zadi@gmail.com ili nam pošaljite SMS na broj 091454847429 sadržaja “NE” s Vašim IMENOM i PREZIMENOM i time ćete se odjaviti s primanja obavijesti i poziva na radionice, predavanja i događanja putem ProfiSMS-a, primanja našeg časopisa ZADI i korištenja Vaših osobnih podataka u bazi ZDD-a.

Ukoliko ne napravite odjavu, smatrati ćemo da ste suglasni da Vaše osobne podatke i dalje obrađujemo za navedene svrhe.

Sve detalje u vezi zaštite osobnih podataka možete pročitati pritiskom na ovaj link:  ZAŠTITA I UVJETI OBRADE OSOBNIH PODATAKA 

Nadamo se da ćete i dalje ostati dio Zagrebačkog dijabetičkog društva te nadalje primati informacije i naš časopis ZADI.
Vaš ZDD

Ostali članci u kategoriji